Ο ΠΑΟΚ χάνει για έναν μήνα τον Ντεσπόντοφ με θλάση
Ο Βούλγαρος επιθετικός επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Ολλανδία και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον γλουτό και θα μείνει εκτός για 3 έως 4 εβδομάδες
Χωρίς τον Κίριλ Ντεσπόντοφ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για όλο τον Αύγουστο (όπου διεξάγονται τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων) ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Βούλγαρος επιθετικός, αποκόμισε το πρόβλημα σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους με αποτέλεσμα να χάσει το φιλικό με τη Ναϊμέγκεν, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων μόνο ευχάριστα δεν ήταν καθώς η μαγνητική έδειξε ελαφριά θλάση στον γλουτό.
«Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Βούλγαρος έχει υποστεί μία ελαφριά θλάση στον γλουτό. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.»
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events