Εθνική πόλο γυναικών: Πρώτη σκόρερ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Τριχά - Βίντεο
Η Φωτεινή Τριχά αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο γυναικών, το οποίο η Ελλάδα κατέκτησε κερδίζοντας την Ουγγαρία με 12-9 στον τελικό
Η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή του κόσμου, νικώντας με 12-9 την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Σιγκαμπούρη.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Φωτεινή Τριχά, η οποία «πυροβολούσε» από παντού και πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία σε όλη τη διοργάνωση αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 25 γκολ.
Η Ελληνίδα πολίστρια, παρέλαβε το βραβείο της μετά το τέλος του τελικού, το οποίο βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά στην κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.