Μπήκε στα 800 μ. έχοντας το τρίτο καλύτερο σύνολο, γνωρίζοντας παράλληλα ότι με το χρόνο της στο αγώνισμα των δύο στροφών δεν είχε ελπίδες να ανέβει στο βάθρο. Όπως κι έγινε, μολονότι τερμάτισε σε 2.30:76 και έφτασε στο σύνολο στους 6.054 πόντους. Ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ23, αλλά αρκετό μοναχά για την τέταρτη θέση, που ήρθε να προστεθεί στην πέμπτη στη σφαιροβολία.
Η πρωταθλήτριά μας έκλεισε τις ελληνικές συμμετοχές στο Μπέργκεν, με την Αντριάνα Γκόγκα να είναι προτελευταία στη λίστα με την εμφάνισή της στον τελικό του μήκους. Κατετάγη 11η με 6.08μ, επίδοση που δεν την αντιπροσωπεύει, αλλά αυτή η πρώτη συμμετοχή της σε έναν μεγάλο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπορεί να αποτελεί οδηγό για το μέλλον.
Στο φινάλε των αγώνων στο Μπέργκεν, η Ελλάδα κατέκτησε 3 μετάλλια - ένα αργυρό και δύο χάλκινα - ενώ καταρρίφθηκαν και πέντε πανελλήνια ρεκόρ Κ23.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.