Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του νέου νομικού της εκπροσώπου Τάκη Μπαλτακό, ζήτησε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την αποπομπή του Νίκου Λεπενιώτη από τη θέση του γενικού γραμματέα.
Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η ποινή που δέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το break των «ερυθρόλευκων» με 99-88, στο Game 3 της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.
Με βάση την τελεσίδικη ποινή, οι «πράσινοι» ζητούν την άμεση αποπομπή του Νίκου Λεπενιώτη από τη θέση που κατέχει στο προεδρείο.
Η τελική απόφαση θα ληφθεί στο επόμενο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.