Βιτόρια: «Μας έλειψε η δημιουργικότητα και η επιθετικότητα»
Ο Ρουί Βιτόρια προβληματίστηκε από την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος και τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν για να παρουσιαστούν έτοιμοι
Τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο αποψινό τρίτο φιλικό ενάντια στην Σάλκε προβλημάτισαν τον Ρουί Βιτόρια, ο οποίος παραδέχθηκε πως στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν πήγε καλά, αν και στο δεύτερο βελτίωσε την εικόνα της με τις αλλαγές που έγιναν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως πρέπει οι «πράσινοι» να βελτιώσουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόρια:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, γιατί η Σάλκε είναι μια καλή ομάδα. Μας έλειπε η δημιουργία και η επιθετικότητα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αυτό έχει να κάνει και με την κούραση των παικτών από τις διπλές προπονήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε με κάποιες διαφοροποιήσεις στην τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουμε περισσότερες καταστάσεις κόντρα σε μια ομάδα που ήξερε να πιέζει. Αν το επόμενο διάστημα βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα επίσημα παιχνίδια».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.