Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής ο Σιπιόνι
Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Λορέντσο Σιπιόνι αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας τα ξημερώματα της Κυριακής προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του
Η ώρα του Λορέντσο Σιπιόνι έφτασε, αφού ο νεαρός Αργεντινός μέσος, που αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, πλέον έχει ημερομηνία και ώρα άφιξης. Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα φτάσει στο «Ελ.Βενιζέλος» στις 00:45 της Κυριακής (06/07).
Έπειτα θα μεταβεί στο ξενοδοχείο του και την Δευτέρα (07/07) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» κι έπειτα να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.
Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες αναμένεται να πληρώσουν ένα ποσό κάπου στα 5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν από την Τίγκρε το 80% των δικαιωμάτων του.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.