Ποδοσφαιρική... επανασύνδεση ανάμεσα σε Φορτούνη και Ροντινέι έγινε την Κυριακή, με τους δύο πρώην συμπαίκτες να παίζουν μπάλα μέσα στο σπίτι.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ανέβασε story στο Instagram που δείχνει την μπάλα να τους έχει πέσει στην αυλή με τον Κώστα Φορτούνη να είναι αυτός που ανέλαβε να τη φέρει πίσω.
Ο Ροντινέι τρόλαρε τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού και νυν μέσου της Αλ - Καλίτζ, λέγοντας: «Όχι ποιότητα μ@@@», αποκαλύπτοντας, μάλλον, ότι ο Φορτούνης έκανε το λάθος και η μπάλα βρέθηκε στην αυλή.
Σημειώνουμε, ότι οι δύο τους έπαιξαν για δύο σεζόν μαζί στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν καταλυτικοί στην κατάκτηση του Conference League της σεζόν 2023-24.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή