H κατάρα της φανέλας «0» στο ΝΒΑ: Χαλιμπέρτον, Τέιτουμ, Λίλαρντ υπέστησαν ρήξη αχίλλειου στα φετινά πλέι οφ

H κατάρα της φανέλας «0» στο ΝΒΑ: Χαλιμπέρτον, Τέιτουμ, Λίλαρντ υπέστησαν ρήξη αχίλλειου στα φετινά πλέι οφ

Οι σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπόστον Σέλτικς και Ιντιάνα Πέισερς υπέστησαν ρήξη αχίλλειου τένοντα στα φετινά πλέιοφς απουσιάζοντας την πιο κρίσιμη στιγμή

H κατάρα της φανέλας «0» στο ΝΒΑ: Χαλιμπέρτον, Τέιτουμ, Λίλαρντ υπέστησαν ρήξη αχίλλειου στα φετινά πλέι οφ
Ο σοβαρός τραυματισμός του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του 7ου και τελευταίου τελικού του ΝΒΑ μεταξύ Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Ιντιάνα Πέισερς σόκαρε την παγκόσμια μπασκετική κοινότητα, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Αμερικανός σούπερσταρ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Φέτος ο Χαλιμπέρτον είχε 18.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 9.2 ασίστ μέσο όρο, ενώ στο σημερινό 7ο παιχνίδι μετρούσε 9 πόντους σε 7 μόλις λεπτά και όλα έδειχναν πως θα πάρει την ομάδα του από το χέρι οδηγώντας την στον θρίαμβο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.


Μόλις στο 7ο λεπτό της 1ης περιόδου τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι, αμέσως κατάλαβε την σοβαρότητα του τραυματισμού και σφάδαζε στο παρκέ από τον πόνο.

Οι συμπαίκτες του έσπευσαν γύρω του, ο πατέρας του ξέσπασε σε κλάματα στην εξέδρα, ενώ ο αντίπαλος σούπερσταρ της Οκλαχόμα, Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, σε μία  «ιπποτική» κίνηση πήγε στο μέρος του Ταϊρίς, που υπέφερε στο παρκέ από τον πόνο, για να δει τι έπαθε, δείχνοντας το ποιόν του χαρακτήρα του 

Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή μέσα στο κορυφαίο παιχνίδι της χρονιάς και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, ο Χαλιμπέρτον είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοτνα.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ατυχής σύμπτωση, καθώς η ρήξη αχιλλείου τένοντα, που υπέστη ο σούπερσταρ των Ιντιάνα είναι η τρίτη φορά που «χτυπά» παίκτη ΝΒΑ στη διάρκεια των φετινών πλέι οφ,  μετά τους  και Τζέισον Τέιτουμ και Ντέμιαν Λίλαρντ, ενώ και οι τρεις παίκτες αγωνίζονται με την φανέλα «0».

Κλείσιμο
Είχαν προηγηθεί οι τραυματισμοί του Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη του αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι στο Game 4 της σειράς των Σέλτικς με τους Νικς για τα ημιτελικά της Ανατολής και αποχώρησε με αμαξίδιο, ενώ ο παρτενέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ντέμιαν Λίλαρντ, διέλυσε τον αχίλλειό του στο Game 4 της σειράς Μπακς-Πέισερς για τα προημιτελικά της Ανατολής.

Πηγή: gazzeta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε πύρινο κλοιό η Χίος - Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα, ξεκίνησαν ρίψεις τα εναέρια μέσα

Συναγερμός διαρκείας στην Αθήνα για τη «φωτιά» στη Μέση Ανατολή, με το βλέμμα και στα Στενά του Ορμούζ

Τροχαίο στην Πεντέλη - Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι, χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης