Τη φανέλα του Παναθηναϊκού προβάρει ήδη ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας, καθώς ο 23χρονος δεξιός μπακ του Λεβαδειακού θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Κώτσιρα στο δεξιό άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού».
Ο 23χρονος μπακ, που επί της ουσίας ήταν «καπαρωμένος» απ' τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί να... κατηφορίσει άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029 με τους «πράσινους», την ώρα που προχωρούν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος απασχολεί ήδη τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.
Μέσα στις επόμενες ώρες το θέμα της μεταγραφής του Τσάπρα αναμένεται να ολοκληρωθεί, με τον παίκτη να υπογράφει το τετραετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να ξεκινάει προπονήσεις με το «τριφύλλι» απ' την Τετάρτη (18/6).
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι