Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό αλλά ποτέ δεν ξέχασε την όμορφη σεζόν που πέρασε στον Πειραιά.
Ο λόγος για τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Μετά από θητεία σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός το 2013 αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έπαιξε με τη φανέλα της τη σεζόν 2013-14.
Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα με προπονητή τον Μίτσελ και η ομάδα προκρίθηκε στους 16 του Champions League όπου κέρδισε 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Πειραιά αλλά έχασε στην Αγγλία με 3-0 και αποκλείστηκε.
Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Χαβιέρ Σαβιόλα και του έστειλε δώρο τη συλλεκτική φανέλα των 100 ετών. Ο Αργεντινός ευχαρίστησε δημόσια τον Ολυμπιακό και έγραψε: Ήταν τιμή μου που ήμουν μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ πολύ για το δώρο.
Φόρεσε μάλιστα και τη φανέλα και ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media.
Η διεθνής πιστοποίηση Top Employer 2025 αναδεικνύει την μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει η εταιρεία με τους ανθρώπους της και την τοποθετεί ανάμεσα στους εργοδότες που ξεχωρίζουν
Θωρακίζουμε το δέρμα μας απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία με τα καινοτόμα αντηλιακά της La Roche-Posay και απολαμβάνουμε τον ήλιο και το καλοκαίρι με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.