Υπενθυμίζεται ότι στο Φύλλο Αγώνα καταγράφηκε η άσεμνη χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ προς τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως επίσης και η αντίδρασή τους καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας και μια διαφημιστική πινακίδα. Επιπλέον αναφέρεται και η διαμαρτυρία του Κέντρικ Ναν προς τον διαιτητή ζητώντας φάουλ και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο πρόσωπό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητικός δικαστής της GBL θα καλέσει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους σε απολογία και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τις όποιες ποινές ενδέχεται να επιβάλλει.
Οι απολογίες (είτε με φυσική παρουσία, είτε χωρίς) αναμένεται να γίνουν το πρωί της Κυριακής (8/6) ενώ η ανακοίνωση των ποινών θα γίνει πριν από το τζάμπολ του Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (8/6, 21:00).
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.