ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τιμωρηθούν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε Φουρνιέ-Μπαρτζώκα!»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα όσα έγιναν στο Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία προανήγγηλαν ότι θα παρουσιάσουν πλούσιο υλικό από το ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους», μετά και την αποθεωτική υποδοχή των φιλάθλων τους στο ΣΕΦ, να γνωστοποιούν με ανακοίνωσή τους πως θα παρουσιάσουν πλούσιο υλικό από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ενώ τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι «για να περιγραφεί το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δύο λέξεις. Η λύπηση και η ντροπή».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει πως αύριο, κι αφού πρώτα έρθει η νηφαλιότητα σε όλες τις πλευρές, θα παρουσιάσει πλούσιο υλικό από το ΟΑΚΑ και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Εβαν Φουρνιέ και στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παρουσιαστούν στη δικαιοσύνη και να κριθούν με βάση τον αθλητικό νόμο.
Επίσης, θα υπάρξει και πλούσιο υλικό από τις προκλήσεις και το βρόμικο παιχνίδι του Κέντρικ Ναν.
Όσο κι αν προσπαθούν, όσο κι αν προκαλούν και θα προκαλέσουν, το ΣΕΦ την Κυριακή το βράδυ θα είναι έτσι όπως πρέπει για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.
Για να περιγραφεί το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δύο λέξεις. Η λύπηση και η ντροπή.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.