Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στη Δέσποινα «άσε μας κοριτσάκι μου» - Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί
Σε story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε η κόρη του, Δέσποινα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος του ημιχρόνου του τρίτου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
«Περνώντας από τη φυσούνα οι αθλητές του Ολυμπιακού, η Δέσποινα έχοντας ακούσει ότι άκουσε στο ΣΕΦ γύρισε και είπε να χαίρεστε τους οπαδούς σας και ενώ ο Μπαρτζώκας είναι αρκετά μέτρα μπροστά επέστρεψε και της ειπε στη μούρη της άσε μας από εδώ ρε κοριτ΄σακι μου. Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί».
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.