Ακόμη μία αποτυχημένη χρονιά ήταν για τον Ουίλιαμσον η φετινή, με το Νο 1 του draft του 2019 να παίζει σε μόλις 30 παιχνίδια με τους Πέλικανς.
Αυτή ήταν η τέταρτη σεζόν από τις έξι του Ουίλιαμσον με λιγότερα από 30 παιχνίδια.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο superstar της Νέας Ορλεάνης, σύμφωνα με τη Daily Mail, κατηγορείται για βιασμό και σωματική κακοποίηση πρώην συντρόφου του, με το θύμα να απευθύνεται στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.
Ο Ουίλιαμσον και η τότε σύντροφός του, άρχισαν να βγαίνουν το 2018, όταν εκείνος φοιτούσε στο Duke. Λέγεται ότι παρέμειναν μαζί από το 2018 έως τον Ιούνιο του 2023, όταν εκείνος έπαιζε στο NBA. Η ενάγουσα φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι η κακοποίηση της ήταν σεξουαλικής, σωματικής, συναισθηματικής και οικονομικής φύσης.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).