Ο Ισπανός που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε το 2024 στο Παρίσι έχασε σετ (6-1, 4-6, 6-1, 6-2) από τον Ούγγρο Φάμπιαν Μαροζάν αλλά συνεχίζει στο Παρίσι.
Στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Τζιοβάνι Μπέτσι Περικάρ ή τον Νταμίρ Τζουμούρ.
Από την άλλη ο δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά Κάσπερ Ρουντ έπεσε θύμα έκπληξης. Ο Νορβηγός που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του ηττήθηκε 2-6, 6-4, 6-1, 6-0 από τον Πορτογάλο (Νο41) Νούνο Μπόρζες.
Ο Νούνο έγινε ο πρώτος τενίστας από τη χώρα του που προκρίθηκε στον 3ο γύρο του γαλλικού όπεν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι