Άμπου Ντάμπι 2025: Πρώτη χρονιά στην Euroleague και τελικός για τον Σπανούλη!
Ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ομάδα τον Νοέμβριο του 2024 και τον Μάιο του 2025 την οδήγησε στον τελικό
Ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε τη Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο ως αντικαταστάτης του Σάσα Ομπράντοβιτς, υπογράφοντας στους Μονεγάσκους για δυόμιση χρόνια.
Με τον Σπανούλη στην άκρη του πάγκου, η Μονακό τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 21-13, ακολούθως απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στα playoffs και το βράδυ της Παρασκευής 23/5 προκρίθηκε στον τελικό μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Έτσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κοουτσάρει στον τελικό της EuroLeague στην πρώτη του συμμετοχή στο Final Four της διοργάνωσης ως head coach!
Σημειωτέον, ο Σπανούλης συμμετείχε στο περσινό Final Four του BCL με το Περιστέρι, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.