Γερμανία: Ο Τεν Χαγκ θα είναι ο αντι-Αλόνσο στη Λεβερκούζεν
Η διοίκηση της Μπάγερ είχε πρώτο στη λίστα της έναν άλλο Ισπανό, τον Σεσκ Φάμπρεγας, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά
Η Λεβερκούζεν επέλεξε τον Ερικ Τεν Χαγκ για νέο προπονητή, μετά την αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η διοίκηση της Μπάγερ είχε πρώτο στη λίστα της έναν άλλο Ισπανό, τον Σεσκ Φάμπρεγας, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά, καθώς αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο της Κόμο και την επόμενη σεζόν.
Έτσι οι «ασπιρίνες» στράφηκαν στον Ολλανδό κόουτς, που είναι χωρίς δουλειά μετά την απόλυση στην αρχή της σεζόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και έχουν δώσει τα χέρια για να πάρει τη θέση του Αλόνσο, με τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας.
Να σημειωθεί πως στη λίστα της διοίκησης ήταν και ο Τσάβι, αλλά επιλέχθηκε τελικά ο Τεν Χαγκ, καθώς έχει το πλεονέκτημα ότι μιλάει άπταιστα γερμανικά, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και γνωρίζει καλά την Μπουντεσλίγκα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race