Άμπου Ντάμπι 2025 - Σπανούλης: Τα παιδιά μου θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό
«Για πάντα θα αγαπώ τον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μονακό και της Εθνικής Ελλάδας
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον ημιτελικό του Final Four 2025, τονίζοντας πως τα παιδιά του θα υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό και όχι την Μονακό.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Μονεγάσκων: «Είναι ένα παιχνίδι και 40 λεπτά θα παλεύουμε. Για πάντα θα αγαπώ τον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα. Πιο δύσκολο θα είναι για τα παιδιά μου που θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό».
Για το γεγονός πως δεν έχασε ποτέ σε ημιτεικό ως παίκτης: «Είναι πάντα διασκεδαστικό. Είτε παίκτης είτε προπονητής το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι. Δεν υπάρχει πίεση εδώ για μένα. Θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε όλη τη χρονιά. Δεν σταματά η ζωή σε έναν ημιτελικό. Σε αυτό το άθλημα έχεις πολλές ήττες και λίγες νίκες, αλλά για αυτές τις νίκες αξίζει όλο αυτό».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.