Άμπου Ντάμπι 2025 - Σπανούλης: Τα παιδιά μου θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό
«Για πάντα θα αγαπώ τον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μονακό και της Εθνικής Ελλάδας
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον ημιτελικό του Final Four 2025, τονίζοντας πως τα παιδιά του θα υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό και όχι την Μονακό.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Μονεγάσκων: «Είναι ένα παιχνίδι και 40 λεπτά θα παλεύουμε. Για πάντα θα αγαπώ τον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα. Πιο δύσκολο θα είναι για τα παιδιά μου που θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό».
Για το γεγονός πως δεν έχασε ποτέ σε ημιτεικό ως παίκτης: «Είναι πάντα διασκεδαστικό. Είτε παίκτης είτε προπονητής το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι. Δεν υπάρχει πίεση εδώ για μένα. Θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε όλη τη χρονιά. Δεν σταματά η ζωή σε έναν ημιτελικό. Σε αυτό το άθλημα έχεις πολλές ήττες και λίγες νίκες, αλλά για αυτές τις νίκες αξίζει όλο αυτό».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας