Μπάνκι: «Να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να μας εκδικηθεί»
Ο προπονητής της Εφές φοβάται την αντίδραση του ΠΑΟ
Η Εφές πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-1 στην σειρά των Play Offs της Euroleague.
Πλέον έχει 2 παιχνίδια στην έδρα της και με ισάριθμες νίκες θα προκριθεί στο Final-4.
Ο προπονητής της Λούκα Μπάνκι μίλησε πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης και έκανε λόγο για εκδίκηση από την πλευρά του ΠΑΟ.
Οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη σε αυτό το νέο μέρος της σειράς. Αυτός ήταν ο στόχος που θέσαμε πριν παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα.
Τα δύο πρώτα παιχνίδια που παίξαμε απέδειξαν πόσο κλειστή και ισορροπημένη θα είναι αυτή η σειρά. Και στα δύο παιχνίδια, καμία ομάδα δεν πέτυχε νίκη με διψήφιο νούμερο. Επομένως, όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για 40 λεπτά, να συγκεντρωθούν πολύ καλά και να διατηρήσουν την καλύτερη δυνατή συνέπεια, επειδή πιστεύω ότι μόνο τόσο ταλαντούχες ομάδες και ταλαντούχοι παίκτες έχουν την ικανότητα να αλλάξουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή σε μια τέτοια σειρά.
Επομένως, μετά το τελευταίο παιχνίδι που κερδίσαμε, πρέπει να μην τους αφήσουμε να μας εκδικηθούν τώρα. Παίζουμε εναντίον των πρωταθλητών της Euroleague και θα τα δώσουν όλα εναντίον μας και γι' αυτό θέλουμε να απαντήσουμε όντας έτοιμοι να αγωνιστούμε από την αρχή, όπως κάναμε στην Αθήνα».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.