Τσέλσι: O Μούντρικ υποβλήθηκε σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους για την υπόθεση ντόπινγκ

Τσέλσι: O Μούντρικ υποβλήθηκε σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους για την υπόθεση ντόπινγκ

Ο Μιχάιλο Μούντρικ δοκιμάζει κάθε τρόπο για να αποδείξει την αθωότητά του στην υπόθεση ντόπινγκ

Τσέλσι: O Μούντρικ υποβλήθηκε σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους για την υπόθεση ντόπινγκ
Ο Μιχάιλο Μούντρικ προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του γύρω απ’ την υπόθεση ντόπινγκ που τον έχει «σημαδέψει» απ’ το φινάλε του 2024, όταν και βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Leageu Phase του Conference League.

Ο διεθνής Ουκρανός μεσοεπιθετικός, που έχει «κοπεί» κι απ’ τις προπονήσεις της Τσέλσι, εν αναμονή του αποτελέσματος απ’ το δεύτερο δείγμα του, δέχθηκε να υποβληθεί σε μία πολύ λεπτή εξέταση, θέλοντας να δικαιωθεί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, ο Ουκρανός άσος των «μπλε» δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους, επικαλούμενος την επιβεβαίωση της πληροφορίας κι απ’ τον εκτελεστικό διευθυντή της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Μούντρικ κι επικοινωνούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Πηγή:ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Η εξειδίκευση των μέτρων – Πώς θα λαμβάνουν κάθε Νοέμβριο €250 οι συνταξιούχοι και έως €800 oι ενοικιαστές

Το γλωσσάρι της παπικής μετάβασης: Από το «Extra omnes» στο «Habemus Papam»

Πώς βρέθηκαν 155 επιβάτες του «Blue Star Μύκονος» με εισιτήριο για Σύρο να ταξιδεύουν για Πειραιά - Δηλώνουν άλλον προορισμό για να γλυτώσουν χρήματα ή να βρουν θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης