Εθνική πόλο γυναικών: Η Βασιλική Πλευρίτου MVP του World Cup - Βίντεο
Η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κι η Βασιλική Πλευρίτου αναδείχθηκε η κορυφαία αθλήτρια του τουρνουά - Πολυτιμότερη του τελικού η Ελένη Ξενάκη
Η Ελλάδα κατέκτησε πανάξια τον τίτλο στο Final 8 του World Cup στην Κίνα, ξεκινώντας με ένα χρυσό μετάλλιο τον νέο ολυμπιακό κύκλο μέχρι το Λος Άντζελες.
Η παρουσία της στα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης ήταν εντυπωσιακή κι απόλυτα φυσιολογικά ήρθαν και το ατομικές διακρίσεις.
Η Βασιλική Πλευρίτου αναδείχθηκε η MVP του τουρνουά στην Κίνα και η Ελενα Ξενάκη πολυτιμότερη παίκτρια στον τελικό κόντρα στην Ουγγαρία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.