Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Stoiximam Basket League στο κλειστό της Γλυφάδας ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα στα 3:05 πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και με το σκορ στο 35-39 υπέρ του Ολυμπιακού, η πρώτη διαιτητής της αναμέτρησης , Βάσω Τσαρούχα, διέταξε την εκκένωση της εξέδρας πίσω από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».
Αιτία αποτέλεσε μια φραστική επίθεση φιλάθλου προς τον Σάσα Βεζένκοφ με τον Βούλγαρο να απαντά. Το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά.
Μάλιστα η Βάσω Τσαρούχα μαζί με τους άλλους δύο διαιτητές του αγώνα, Λόρτο και Τσάνταλη αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκένωση.
Για να ηρεμήσει η κατάσταση υπήρξε επέμβαση και του γενικού αρχηγού και παλιά δόξας του ελληνικού μπάσκετ και του Πανιωνίου του Φάνη Χριστοδούλου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.