Μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο βόλεϊ γυναικών αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ολυμπιακό.
Μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Μετς η Αθηνά Παπαφωτίου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δάκρυσε και είπε για την σεζόν:
«Για τους στόχους που είχαμε ήταν ένα πικρό φινάλε. Ο κόσμος πίστεψε την ανατροπή. Είμαι περήφανη για ό,τι καταφέραμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε και μένει η απογοήτευση, αλλά υπάρχει και μια περηφάνεια. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Τελείωσαν οι στόχοι μας. Δεν ξέρω, αν θα υπάρξει συνέχεια για το 3-4. Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήταν εδώ σε κάθε παιχνίδι. Να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές που είναι κομμάτι του παιχνιδιού.
Να παραδεχτούμε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερη ομάδα. Όταν δεν είσαι στην κορυφή, μπορεί να λυπάσαι, αλλά αυτή δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς