Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το... αριστερό στην πρεμιέρα των Playoffs της Stoiximan Super League, καθώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-2 στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Ο προπονητής των «πρασίνων», Ρουί Βιτόρια, στη συνέντευξη μετά το ματς στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και τόνισε ότι «με τέτοια λάθη είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις οτιδήποτε».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου στην Cosmote TV:
«Εμείς ήμαστε αυτοί που κάναμε λάθη, όταν έχεις ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το κάνεις πιο δύσκολο με τα γκολ που δέχεσαι, από καθαρά δικά μας λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, ειναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον αγώνα. Εμείς φταίμε, δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ, δυσκολεύουμε πάρα πολύ τον εαυτό μας, κοστίζει πάρα πολύ όταν δεχόμαστε τέτοιου τύπου γκολ και από εκεί πέρα όσο και να προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε, γίνεται πολύ πιο δύσκολη αυτή η κατάσταση»
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.