Κατάμεστο το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Μονακό που είναι το παιχνίδι της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στο Φάληρο ως αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε για 11 χρόνια ως παίκτης.
Ανάμεσα στους θεατές του αγώνα είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό έσπευσε να συναντήσει και να αγκαλιάσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο παρκέ του ΣΕΦ.
Ο Γιαννάκης υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακό από το 2008 έως το 2010 και φυσικά είναι ο «Δράκος του ελληνικού μπάσκετ» που κατέκτησε στο ΣΕΦ το πρωτάθλημα Ευρώπης το 1987.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς