Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι και είναι έτοιμος για αβαντάζ έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως η ομάδα του έβαλε ενέργεια στο τέλος.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Για 35 λεπτά παίξαμε απαίσιο μπάσκετ! Όταν χάναμε με 15 πόντους, αρχίσαμε να πιέζουμε, να παίζουμε πιο επιθετικά, γιατί καταλάβαμε ότι χάνουμε το παιχνίδι. Κάναμε καλές άμυνες και επίσης στην επίθεση βρήκαμε σκορ με το παιχνίδι μας, με τα πικ εν ρολ, το ένας εναντίον ενός και επιστρέψαμε.
Είναι θαύμα που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί όπως είπα, για 35 λεπτά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο τέλος βάλαμε πολλή ενέργεια, μας πήγαν καλά τα πράγματα. Για εμάς, είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη εδώ. Όλα πήγαν άσχημα για εμάς απόψε. Έπρεπε να περιμένω αυτή τη… φωτιά που ήθελα να δω απ’ τους παίκτες μου.
Επιστρέψαμε με κάποια σημαντικά καλάθια του Μήτογλου του Χουάντσο και φυσικά με τον Κέντρικ Ναν που άρχισε να παίζει κανονικά στην επίθεση. Ο Σλούκας έκανε ένα απ’ τα χειρότερα παιχνίδια του, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ καλύτερα στο ΟΑΚΑ. Στόχος μας να είμαστε στην τετράδα και θέλουμε μία νίκη ακόμη για να το πετύχουμε».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.