Ανέβηκαν οι τόνοι στον 2ο ημιτελικό του πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ γυναικών στον Τάφο του Ινδού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό.
Κοντά στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, οι προπονήτριες των δύο ομάδων, η Σελέν Ερντέμ του Παναθηναϊκού και η Στέλλα Καλτσίδου του Αθηναϊκού είχαν ένα επεισόδιο. Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν «έσβησε».
Οι δύο προπονήτριες δέχτηκαν τελικά από μία τεχνική ποινή.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.