Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Παυλίδης ως διάδοχος του Βλάχοβιτς
Η Γιουβέντους σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport εξετάζει τις περιπτώσεις των Παυλίδη, Γιόκερες για να αντικαταστήσει τον Σέρβο ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στο Τορίνο
Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport ο Έλληνας επιθετικός της Μπενφίκα μαζί με τον Βίκτορ Γιόκερες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι κάτοικος Τορίνο και την επόμενη χρονιά.
O Βαγγέλης Παυλίδης έχει φτάσει ήδη τα 20 γκολ στη σεζόν με την φανέλα της Μπενφίκα. Από αυτά τα 7 είναι στο Champions League εκεί όπου έχει πετύχει χατ τρικ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ έχει σκοράρει και κατά της Γιουβέντους στο Τορίνο.
Η «A Bola» αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητάει 70 εκατ. ευρώ για τον Γιόκερες. Θυμίζουμε ο Παυλίδης στοίχισε 25 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να τον αγοράσει και σίγουρα μετά τη σεζόν που κάνει η αξία του θα έχει διπλασιαστεί.
Um avançado do Sporting e outro do Benfica na lista da Juventus
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους