Πανιώνιος: Επίσημο το «διαζύγιο» με Λυκογιάννη, ανακοινώθηκε ο Τσαλδάρης
Οριστικοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας μεταξύ του Πανιωνίου και του Άρη Λυκογιάννη ενώ επισημοποιήθηκε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσαλδάρη
Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» του Άρη Λυκογιάννη με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή το απόγευμα της Τετάρτης (19/3), αλλά και για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Τσαλδάρη.
Ο Άρης Λυκογιάννης μετέβη στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας για ν' αποχαιρετήσει τους παίκτες του, καθώς και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρεται:
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Άρη Λυκογιάννη.
Τον ευχαριστούμε για την αδιαμφισβήτητη προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.
Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ.Δημήτρης Τσαλδάρης.»
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.