Θλάση ο Βαλμπουενά στην Καλλιθέα, μένει δύο εβδομάδες εκτός δράσης
Ο 40χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού
Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί η Athens Kallithea FC στην αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (29/3, 18:30) με τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League.
Και αυτό γιατί ο 40χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού, με αποτέλεσμα να αναμένεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Η σχετική ανακοίνωση της Athens Kallithea FC αναφέρει:
«Ο μεσοεπιθετικός της AKFC Mathieu Valbuena υπέστη θλάση 1ου Βαθμού δεξιού οπίσθιου μηριαίου κατά την προπόνηση. Αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Την εξέταση πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ Χρήστος Θέος, και ο ιατρός της ομάδας, Δρ Νικόλαος Πικουλής, στο Metropolitan Hospital στην Αθήνα.
Ο 40χρονος Valbuena μετράει τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 24 συμμετοχές (16 ως βασικός) την τρέχουσα σεζόν.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.