O Ολυμπιακός επικράτησε 76-74 του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σάββατο.
Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και ανέβηκε το μεσημέρι στον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών για να θαυμάσει τον Παρθενώνα και να δει από ψηλά την Αθήνα αλλά και τον Πειραιά.
Ο Γάλλος από την πρώτη ημέρα που πάτησε στην χώρα μας δήλωσε λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και θαυμαστής της ελληνικής μυθολογίας.
Μετά την επίσκεψή του ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Παρθενώνα και έγραψε: «Κλάση».
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση την Δευτέρα κόντρα στο Μαρούσι για τη Basket League.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.