Το πέναλτι του Χουλιάν Άλβαρες που ακυρώθηκε στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο διαιτητής δεν μέτρησε το πέναλτι αφού είδε ότι ο Αργεντινός παίκτης της Ατλέτικο βρήκε την μπάλα και με τα δύο πόδια. Πολλοί συμφώνησαν με αυτή την απόφαση και άλλοι διαφώνησαν.
Στην δεύτερη κατηγορία είναι και ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Ο θρυλικός Ολλανδός γκολτζής έγραψε ότι ο Άλβαρες δεν έκανε διπλή επαφή και ότι η μπάλα άγγιξε μόνο μία φορά, υποστηρίζοντας πως η UEFA πρέπει να διορθώσει το λάθος.
«Δεν παίρνω το μέρος ούτε της Ρεάλ ούτε της Ατλέτικο, αλλά ο Χουλιάν Άλβαρες αγγίζει την μπάλα μόνο μία φορά. Η UEFA έχει την ευθύνη να το διορθώσει,» έγραψε χαρακτηριστικά.
🚨👀 Marco Van Basten on IG:
“I’m not for Real or Atlético, but Julián Álvarez touches the ball once. UEFA has a duty to fix this.” 🎥⚠️ pic.twitter.com/otvDTrbRs8
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.