Το Καραϊσκάκης, ο κόσμος του Ολυμπιακού και όλος ο οργανισμός ζουν και αναπνέουν για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου!
Μάλιστα, πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ και πριν αποκαλυφτεί το μαγικό κορεό, ο κόσμος φώναξε 100 φορές «Ολυμπιακός», δίνοντας άλλο τόνο στο γήπεδο κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο γιορτινή και... Ολυμπιακή!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.