Ο δεξιός μπακ χαφ (και ενίοτε... πολυθεσίτης) του Ολυμπιακού επέλεξε το «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου ενώ βρισκόταν στον δρόμο, ένα τραγούδι που έγινε meme από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» μετά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια πέρυσι την άνοιξη. Υπενθυμίζεται πως εκτός από τη νίκη επί της Φιορεντίνα, ο Ολυμπιακός έχει και δύο νίκες επί του Δικέφαλου στο νέο του γήπεδο, όντας η μοναδική ομάδα που έχει σπάσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Συνολικά σε τέσσερα ματς των δύο ομάδων εκεί, το «σκορ» είναι 2Ν-1Ι-1Η για τους Πειραιώτες.
Το ίδιο τραγούδι είχε επιλέξει και μετά τον αγώνα για να συνοδεύσει το βραδινό του ποστ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.