Παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα είναι από το προσεχές καλοκαίρι ο Γκουστάβο Φουρτάδο της Λαμίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει «κλειδώσει» η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος που πήγε στην ομάδα της Φθιώτιδας ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, της οποίας έπαψε η λειτουργία, κάνει μία αρκετά καλή σεζόν φέτος έχοντας σκοράρει έξι γκολ και δώσει μία ασίστ στις 19 εμφανίσεις που έχει κάνει με την φανέλα της.
Τα πεπραγμένα του φαίνεται πως τράβηξαν τα βλέμματα των Πειραιωτών, οι οποίοι κινήθηκαν για την απόκτηση του και κατάφεραν τελικά να κλείσουν το deal με την Λαμία.
Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ, αφού έμεινε εκτός αποστολής ελέω τραυματισμού.
Φυσικά μένει να δούμε εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φουρτάδο στον Ολυμπιακό, αν θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες ή θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με μορφή δανεισμού προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες και να έχει ρυθμό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας