Δημοσιογράφος ανέβηκε σε σκάλα για να πάρει συνέντευξη από τον ύψους 2,20μ. Μπολ Μπολ των Σανς
Ο Μπολ Μπολ είναι γιος του Σουδανού Μανούτε Μπολ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ και έβλεπε τον κόσμο από τα 2,29 μέτρα
Μια δύσκολη αποστολή κλήθηκε να εκπληρώσει μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς η δημοσιογράφος των «ήλιων», Αμάντα Πφλούγκαρντ.
Ο λόγος; Έπρεπε να πάρει συνέντευξη από τον ύψους 2,20 μέτρα σέντερ των Σανς, Μπολ Μπολ, ο οποίος είχε πετύχει 25 πόντους στη νίκη της ομάδας του.
Η δημοσιογράφος, όμως, βρήκε τη λύση, καθώς ανέβηκε σε μια σκάλα προκειμένου να μην φανεί η τεράστια διαφορά ύψους από τον γιο του Σουδανού Μανούτε Μπολ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ και έβλεπε τον κόσμο από τα 2,29 μέτρα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας