Η ΑΕΛ αν και έμεινε στο 2-2 με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα των play off της Super League ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής αφού διατήρησε το +6 από τον «Γηραιό».
Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν άκρως επεισοδιακό, με αποβολές, πολύ ένταση αλλά και με... τρελά παράπονα από τον Ηρακλή για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα.
Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωση τους εξέφρασαν την οργή τους για τον διαιτητή της ΕΠΣ Καστοριάς κυρίως για το χέρι του Οικονόμου εντός περιοχής που δεν δόθηκε πέναλτι, όσο και για αποβολή του Γιάννη Πασά.
Ο Γηραιός ανέβασε video στο κανάλι του στο YouTube διάρκειας 5,5 λεπτών με όλες τις φάσεις στις οποίες θεωρούν πως αδικήθηκαν με τίτλο «Τα όργια του Τσέτσιλα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.