Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε από τη Euroleague να βάλει στο πρόγραμμα της το All Star Game.
O Αμερικανός μπασκετμπολίστας της Μονακό απαντώντας σε ανάρτηση του BasketNews που ρωτούσε τους φιλάθλους «ποιος θα έβγαινε νικητής σε μία μονομαχία ανάμεσα στον Μάικ Τζέιμς και τον Κέντρικ Ναν» έριξε τη σχετική ιδέα.
Το μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού απάντησε θετικά λίγες ώρες μετά, σημειώνοντας, όμως, ότι αν διοργανωθεί ένα τέτοιο event, θα πρέπει να γίνει σωστά.
«Αυτό θα ήταν τρομερό. Πρέπει να γίνει σωστά», ήταν η απάντηση του Ναν.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.