Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους έξι μήνες παρουσίας του στον Πειραιά, βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Σπορτ Ρεσίφε και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το τελευταίο πρόβλημα που έπρεπε να επιλυθεί ήταν η αποδέσμευσή του από τους Ερυθρόλευκους, για την οποία ο παίκτης πίεζε το τελευταίο διάστημα (σ.σ. είχε συμβόλαιο ως το 2026) ώστε να συνεχίσει ως ελεύθερος την καριέρα του στον βραζιλιανικό σύλλογο. Κάτι που σύμφωνα με το «ge.globo» ξεπεράστηκε και πλέον, ο Ολιβέιρα αναμένεται να ταξιδέψει την Κυριακή στο Ρεσίφε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, ήδη ψάχνει σπίτι στην περιοχή.
Έτσι, ο 32χρονος μέσος κλείνει το κεφάλαιο του στον Ολυμπιακό οριστικά, μετά από μόλις 14 συμμετοχές και 534 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.