Έντονη φημολογία ότι στην ΑΕΚ έχει φτάσει μεγάλη πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία και ότι ο 27χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι σε διαδικασία μεταγραφής υπάρχει τις τελευταίες ώρες.
Το σενάριο πώλησης του Λιβάι ενισχύει το γεγονός ότι ο παίκτης δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι φήμες θέλουν ευρωπαϊκό σύλλογο να έχει καταθέσει σημαντική πρόταση άνω των 20 εκατ ευρώ και δεν αποκλείεται το κλαμπ αυτό να είναι η Φέγενορντ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ολλανδία, η οποία αναμένεται να οριστικοποιήσει την πώληση του Μεξικανού φορ Σαντιάγο Χιμένες αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ.
Πλέον αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες. Εφόσον οριστικοποιηθεί το deal η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της αρχικά τα 2,5 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει για την απόκτησή του. Τα 2,5 εκατ. θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό της πρότασης και από το υπόλοιπο η Ένωση θα πάρει το 60% που της ανήκει.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.