Έντονη φημολογία ότι στην ΑΕΚ έχει φτάσει μεγάλη πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία και ότι ο 27χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι σε διαδικασία μεταγραφής υπάρχει τις τελευταίες ώρες.
Το σενάριο πώλησης του Λιβάι ενισχύει το γεγονός ότι ο παίκτης δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι φήμες θέλουν ευρωπαϊκό σύλλογο να έχει καταθέσει σημαντική πρόταση άνω των 20 εκατ ευρώ και δεν αποκλείεται το κλαμπ αυτό να είναι η Φέγενορντ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ολλανδία, η οποία αναμένεται να οριστικοποιήσει την πώληση του Μεξικανού φορ Σαντιάγο Χιμένες αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ.
Πλέον αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες. Εφόσον οριστικοποιηθεί το deal η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της αρχικά τα 2,5 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει για την απόκτησή του. Τα 2,5 εκατ. θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό της πρότασης και από το υπόλοιπο η Ένωση θα πάρει το 60% που της ανήκει.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.