Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του σε μια σεζόν. Μετά την πρεμιέρα του με 5,85μ. πριν από μια εβδομάδα στη Ρουέν, ο Καραλής πήρε μέρος στο μίντινγκ επί κοντώ στη γαλλική πόλη Καέν, όπου ξεπέρασε τα 5,90μ., επίδοση που ισοδυναμεί με πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, βελτιώνοντας τα 5,86μ. που είχε ξεπεράσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στις 18/2/2023.
Ο «Μανόλο» παράλληλα ισοφάρισε την 4η κορυφαία επίδοση της καριέρας του, καθώς τα 5.90μ. του είχαν χαρίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Ο επόμενος αγώνας τον περιμένει στο Μίτινγκ του Βερολίνου στις 14 Φεβρουαρίου.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.