Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξέσπασε κατά της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας.
Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» εντός της ομοσπονδίας και τονίζει πως «πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας επειγόντως».
«Στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και αποδοχή των δημοκρατικών διαδικασιών. Ένας Εισαγγελέας να παρέμβει επειγόντως. Δυστυχώς, τα δικαστήρια για άλλη μία φορά είναι η λύση» αναφέρει χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν διευκρινίζει τον λόγο για τον οποίο κάνει αυτή την καταγγελία.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.