Τζον Αρίας: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κολομβιανός εξτρέμ της Φλουμινένσε
Ο 27χρονος ανήκει στην Φλουμινένσε με την οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2023 ενώ το 2024 έπαιξε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την εθνική Κολομβίας
Την περίπτωση του Τζον Αρίας προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τα "φτερά" του εξετάζει ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει εδώ και καιρό έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα στο 2ο μισό της αγωνιστικής περιόδου και ο Τζον Αρίας είναι πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.
Η περίπτωση του είναι δύσκολη αφού έχει συμβόλαιο με την Φλουμινένσε έως το 2026 και οι Βραζιλιάνοι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ζητούν περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν.
Ο 27χρονος διεθνής με την Κολομβία δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε στη Σάντα Φε και από το 2021 είναι μέλος της Φλουμινένσε.
Με την σπουδαία ομάδα της Βραζιλίας έχει 195 αγώνες και έχει πετύχει 43 γκολ ενώ έχει και 42 ασίστ. Το 2023 ήταν βασικός στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Φλουμινένσε.
Με συμπαίκτη τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, τον Μαρσέλο, υπέταξαν στον τελικό την Μπόκα Τζούνιορς. Είναι βασικός στην εθνική Κολομβίας με την οποία μετράει 27 συμμετοχές και 3 γκολ.
Τη σεζόν 2023-24 κατέγραψε 53 συμμετοχές, με απολογισμό 15 γκολ και οκτώ ασίστ.
Εκεί είναι συμπαίκτης με έναν άλλον πρώην ερυθρόλευκο, τον Χάμες Ροντρίγκεζ. Το καλοκαίρι του 2024 έφτασαν μαζί στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.
Ήταν βασικός στον τελικό αλλά η Κολομβία έχασε τον τίτλο στην παράταση από την Αργεντινή του Μέσι. Είναι δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό αλλά δείχνει να την χειρίζεται ο Εντού που ξέρει καλά και τη χώρα και την αγορά της.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.