«Κλαίω αυτή τη στιγμή. Υποσχέθηκε στον θεό ότι θα έπαιζε την παράταση αλλά δεν άντεξε. Ήταν χαλύβδινος, από τους μεγαλύτερους άσους του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε αρχικά ο Τότης Φυλακούρης.
Όπως εξομολογήθηκε για τον Μίμη Δομάζο «από τα πρώτα βήματα στάθηκε δίπλα μου, τον είχα σαν τον μεγαλύτερο αδελφό μου».
Με αφορμή τη «χρυσή» εποχή του Παναθηναϊκού στον οποίο συνυπήρξαν για πολλά χρόνια, ο Τότης Φυλακούρης είπε, ακόμα, για τον Μίμη Δομάζο ότι «ήταν ψυχή, μας έδινε το σύνθημα να μπαίνουμε στο γήπεδο και να είμαστε οι καλύτεροι».
«Ήρθε ολόκληρος Πούσκας και καθόταν προσοχή σε αυτά που έλεγε ο Δομάζος. Μπαίναμε στο γήπεδο με τη Ρεάλ και μας έλεγε "εγώ είμαι εδώ θα τους κερδίσουμε". Μου έλεγε προχώρα μικρέ, ήμασταν μαζί από 16 ετών» κατέληξε ο Τότης Φυλακούρης για τον Μίμη Δομάζο.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».