Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Σάρλοτ για Σφιντέρσκι

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Σάρλοτ για Σφιντέρσκι

Οι "πράσινοι" ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Σάρλοτ για την απόκτηση του διεθνή Πολωνού επιθετικού

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Σάρλοτ για Σφιντέρσκι
Για δεδομένη κι ολοκληρωμένη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σάρλοτ για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι κάνουν λόγο τα αμερικανικά ΜΜΕ κι αυτό επιβεβαιώνεται πλέον και απ' τις πληροφορίες του ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται σε ρεπορτάζ αμερικανικών ιστοσελίδων (κι εκ προκειμένου του «Topbin90.com») «...ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε συμφωνία για να πάρει την υπογραφή του επιθετικού Κάρολ Σφιντέρσκι απ’ την Σάρλοτ. Η συμφωνία θα κλείσει τα 2 εκατ. δολάρια (1,9 εκατ. ευρώ) κι όλο αυτό αδειάζει θέση για παίκτη εκτός Λίγκας (Designated Player) για τη Σάρλοτ μετά την απόκτηση του Βίλφριντ Ζαχά».

Ο 28χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός αποχώρησε από προπονητικό καμπ της Σάρλοτ στο Μαϊάμι κι έχει ήδη αναχωρήσει για την Ευρώπη, όπως επιβεβαιώνουν και οι Αμερικανοί, κι αναμένεται στην Αθήνα αργά την Πέμπτη (23/1) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» αναμένεται να είναι 2,5 ετών.

Όπως επισημαίνουν και οι Αμερικανοί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες «...ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, με την πρώτη επίσημη προσφορά της ελληνικής ομάδας να απορρίπτεται». Την περασμένη εβδομάδα ο γενικός διευθυντής της Σάρλοτ, Ζόραν Κρνέτα είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση πως «λάβαμε προσφορές και τις απορρίψαμε επειδή δεν ταιριάζουν με την αξιολόγησή μας».

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε, ωστόσο, στο τραπέζι, πρόσφερε ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ και το deal θα πρέπει να θεωρείται πια δεδομένο. Ο Σφιντέρσκι είναι ο πρώτος σκόρερ της Σάρλοτ με 32 γκολ και ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ (14) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι επίσης στην πρώτη πεντάδα συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις (85) στην τριετή ιστορία του συλλόγου στην MLS.

Πηγή:ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 39χρονος Τούρκος και ομολόγησε τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο

Απειλές Τραμπ σε Πούτιν: Σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλιώς θα επιβάλω υψηλούς δασμούς και κυρώσεις στη Ρωσία

Λιποθύμησε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη μετά από challenge του TikTok - «Έχει ξεφύγει η κατάσταση» λέει πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης