Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση των 5 εκατ. ευρώ της Σάντος για Ελίασον»
Σύμφωνα με αναφορές στη Βραζιλία η ΑΕΚ είπε «όχι» στην τελευταία πρόταση της Σάντος για τον Νίκλας Ελίασον, την ώρα που η Γκρέμιο παραμένει και αυτή σταθερά στη διεκδίκησή του
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία τόσο η Γκρέμιο όσο και η Σάντος παραμένουν στο κυνήγι της απόκτησης του Νίκλας Ελίασον, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στα ποσά που αξιώνει η ΑΕΚ.
Η Γκρέμιο φέρεται να έχει πάρει μια αντιπρόταση στα χέρια της και συνεχίζει τις προσπάθειές της, ενώ μέσα στο κόλπο φέρεται να βρίσκεται πάντα και η Σάντος, παρά το γεγονός ότι όπως μεταδίδουν από τη Βραζιλία και η τελευταία προσπάθειά της έπεσε στο κενό.
Συγκεκριμένα, «η νέα πρόταση που είχε καταθέσει η Σάντος ύψους 5 εκατ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν τερματιστεί».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.