Καστορίνα: «Περήφανος για την προσπάθεια, τα δώσαμε όλα»
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκιο» ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ
Ο Τζιανπάολο Καστορίνα, που ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε την περηφάνια του για την υπερπροσπάθεια των παικτών του, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ και τόνισε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-0) ήταν καθοριστικό για την πρόκριση.
Οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:
«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας και την προσπάθειά τους. Έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 του πρώτου αγώνα μας στέρησε την πρόκριση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκιο. Παίξαμε καλά, ο κόσμος είδε πως προσπαθήσαμε, η ΑΕΚ έκανε γκολ μια φάση. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κάποιες φορές. Το αφήνουμε, πάμε παρακάτω και κρατάμε την αντίδραση της ομάδας.»
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.