Αταμάν για την απόκτηση σέντερ: Ελπίζω σε 1-2 μέρες να είναι στο ΟΑΚΑ
Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό για τον αντικαταστάτη του Ματίας Λεσόρ
Την ελπίδα του ότι ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται σε 1-2 ημέρες επί ελληνικού εδάφους, εξέφρασε ο τεχνικός των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, μετά την άνετη νίκη επί του Άρη για την 11η αγωνιστική της Greek Basketball League.
«Έχουμε τον Γιούρτσεβεν, είναι ένας πολύ καλός σέντερ, είναι έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο και ευθύνες», είπε αρχικά σε ερώτηση στην ΕΡΤ για την αντικατάσταση του τραυματία Ματίας Λεσόρ και πρόσθεσε: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας μέσα στην σεζόν, τώρα ήταν άρρωστος. Πρέπει να πάρουμε έναν ακόμα σέντερ. Δεν ξέρω αν ο Ματίας Λεσόρ θα ενσωματαθεί στην ομάδα στο τέλος της σεζόν ή όχι.
Οι μάνατζερ μας δουλεύουν στην αγορά και ελπίζω ότι σε 1-2 μέρες, μάξιμουμ την Τρίτη να είναι εδώ στο ΟΑΚΑ, επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος της EuroLeague. Χρειαζόμαστε σίγουρα έναν ακόμη αθλητικό σέντερ».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη