Αταμάν για την απόκτηση σέντερ: Ελπίζω σε 1-2 μέρες να είναι στο ΟΑΚΑ
Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό για τον αντικαταστάτη του Ματίας Λεσόρ
Την ελπίδα του ότι ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται σε 1-2 ημέρες επί ελληνικού εδάφους, εξέφρασε ο τεχνικός των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, μετά την άνετη νίκη επί του Άρη για την 11η αγωνιστική της Greek Basketball League.
«Έχουμε τον Γιούρτσεβεν, είναι ένας πολύ καλός σέντερ, είναι έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο και ευθύνες», είπε αρχικά σε ερώτηση στην ΕΡΤ για την αντικατάσταση του τραυματία Ματίας Λεσόρ και πρόσθεσε: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας μέσα στην σεζόν, τώρα ήταν άρρωστος. Πρέπει να πάρουμε έναν ακόμα σέντερ. Δεν ξέρω αν ο Ματίας Λεσόρ θα ενσωματαθεί στην ομάδα στο τέλος της σεζόν ή όχι.
Οι μάνατζερ μας δουλεύουν στην αγορά και ελπίζω ότι σε 1-2 μέρες, μάξιμουμ την Τρίτη να είναι εδώ στο ΟΑΚΑ, επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος της EuroLeague. Χρειαζόμαστε σίγουρα έναν ακόμη αθλητικό σέντερ».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.