Το πιο θερμό αντίο στον Στίβεν Τσούμπερ για την προσφορά του στην ΑΕΚτα 3,5 τελευταία χρόνια είπε η OPAP Arena καθώς ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την Ένωση για τη Ζυρίχη.
Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Τσούμπερ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και βραβεύτηκε στο κέντρο του γηπέδου με κορνιζαρισμένη τη φανέλα του και μια τιμητική πλακέτα από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
Ο Τσούμπερ παίρνοντας το μικρόφωνο ευχαρίστησε τους φίλους της ΑΕΚ και τους αποχαιρέτησε ευχόμενος την κατάκτηση του τίτλου, χαρακτηρίζοντας τους «F@@@@@ crazy»!
Στη συνέχεια ο Ηλιόπουλος που πήρε τον λόγο ανέφερε: «Σε ευχαριστούμε Στίβεν για ό,τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για την ΑΕΚ. Μας ενώνει το πάθος σου, που είναι το σημαντικότερο όλων για όλη την ΑΕΚ. Θέλουμε ποδοσφαιριστές σαν κι εσένα, κυρίως με ήθος, με ψυχή μαχητή που πολεμάει για τη φανέλα και για τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ. Το... σύστημα προβληματίζεται για το "ευ αγωνίζεσθαι". Το ελληνικό dna, ο πολιτισμός και ό,τι θέλει η πλειοψηφία θα γίνει. Εμείς Στίβεν, σεβόμαστε όλους τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Ναός της Αγιά Σοφιάς είναι ευλογημένος. Ο Πατριάρχης δήλωσε ότι μέχρι την τελευταία του πνοή θα είναι ΑΕΚτζής. Αυτός είναι ο υπέροχος, μοναδικός, υπέροχος κόσμος της ΑΕΚ. Θα σε έχουμε στην καρδιά μας. Η ΑΕΚάρα μας είναι ο πιο δυνατός μονομάχος. Ζήτω Η ΑΕΚ».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6f2e7fow8kp)
Κλείσιμο
Νωρίτερα, Ο Τσούμπερ βρέθηκε στην μπουτίκ της ΑΕΚ, στην OPAP Arena, όπου υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους της ομάδας.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ