Με πρώτο σκόρερ τον Άλεκ Πίτερς, που πέτυχε 20 πόντους εκ των οποίων τους 13 στο πρώτο ημίχρονο, και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνει νταμπλ νταμπλ (14 πόντοι και 13 ριμπάουντ) ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Ρόδο του Κολοσσού (88-73) και πέτυχε την 8η νίκη του στις πρώτες εννέα αγωνιστικές της Stoiximan Greek Basketball League.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d66h9doo9md5)
Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις βάσεις της νίκης τους στα πρώτα 17’ του αγώνα όταν προηγήθηκαν με διαφορά 27 πόντων (40-13) με τον Άλεκ Πίτερς να φτάνει στους 13 πόντους στα πρώτα εννέα λεπτά του ματς (σκορ 22-4) και τον Μιλουτίνοφ να πετυχαίνει 8 πόντους σε αυτό το διάστημα.
Ο Κολοσσός αντέδρασε στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου μέρους και με επιμέρους σκορ 12-6 με δύο τρίποντα των Τάιλερ Νέλσον, Ανδρέα Πετρόπουλου κατέβασε την διαφορά στους 19 (46-25) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός άρχισε το δεύτερο μέρος με καλάθι του Μιλουτίνοφ και γκολ φάουλ του Πίτερς και ανέβασε την διαφορά στους 26 πόντους (51-25) στα πρώτα δύο λεπτά της τρίτης περιόδου.
Με επτά πόντους με ένα τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 29 πόντους (65-36) στο 26’. Η διαφορά των 29 πόντων ήταν η μέγιστη για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.